Cv laten maken

 

CV template op maat laten maken

CV template op maat laten maken

Een curriculum vitae is je persoonlijke visitekaartje. Dit is het eerste wat bij recruiters in het oog springt, waar ze je aan herkennen én door onthouden. Wij kunnen een cv layout maken dat past bij jouw persoonlijkheid.

Werkwijze

Voordat we beginnen, stellen we telefonisch een aantal vragen om je wensen te bespreken. Hierna kunnen wij direct aan de slag. Tijdens de ontwikkeling sturen we je een voorbeeld. Zo kan je tussentijds feedback geven zodat je 100% tevreden bent!

Als we klaar zijn ontvang je de cv template in Word (docx.) format zodat je deze meteen kan gebruiken. Onze service is ook perfect voor bedrijven die een gebruiksvriendelijke Word cv format willen hebben in een eigen huisstijl voor interne werknemers.

 

Wat zijn de kosten?

De prijs voor een op maat gemaakte cv layout begint vanaf € 149,- excl. btw. Voor een afspraak kunt u vrijblijvend via de onderstaande button contact met ons opnemen .

 
-Maak een afspraak-
 


Conform de wetgeving ten aanzien van de bescherming van gegevens verzoeken we je even de tijd te nemen om de belangrijkste punten van ons Privacybeleid door te lezen. Het beschrijft hoe wij gegevens gebruiken en welke opties je hebt.